Year 10 Mock Exam Timetable June/July 2024

WEEK 1

	AM	PM
TUESDAY	Catering Practical Exam	
18th June	P1 - P4	
WEDNESDAY 19th June	Catering Practical Exam P2 – P5	
THURSDAY 20 th June	Art Practical Exam ALL DAY	

WEEK 2

WLLKZ	AM	PM
MONDAY	English Language Paper 1	Business
24th June	1 hour 45 min (9.15 - 11.00 am)	2 hours (1.30 - 3.30 pm)
TUESDAY	Maths Paper 1 Non Calculator	Trilogy Biology Paper 1
25th June	1 hour 30 min (9.15 - 10.45 am)	1 hour 15 min (1.30 - 2.45 pm)
		Triple Biology Paper 1
		1 hour 45 min (1.30 - 3.15 pm)
		(33 3 7)
WEDNESDAY	PRE	
26 th June	1 hour 45 min (9.15 - 11.00 am)	
Thursday		
27 th June		
Friday	Spanish Listening and Reading in Classrooms	
28 th June	Reading Foundation 45 min (9.15 - 10.00 am)	
	Listening Foundation 40 min (10.05 - 10.45 am)	
	Reading Higher 1 hour (9.15 - 10.15 am)	
	Listening Higher 50 min (10.20 - 11.10 am)	

	AM		PM
MONDAY 1st July	Trilogy Chemistry Paper 1 1 hour 15 min (9.15 - 10.30 am)		English Literature 2 hours (1.30 - 3.30 pm)
	Triple Chemistry Paper 1 1 hour 45 min (9.15 - 10.45 am)		
TUESDAY 2nd July	Maths Paper 2 Calculator 1 hour 30 min (9.15 - 10.45 am)	,	Geography - Urban Issues and Challenges/Living World/Resource Management 1 hour 30 min (1.30 - 3.00 pm)
			History - Medicine in Britain c1250-present and The British Sector of the Western Front, 1914-1918: 1 hour 15 min (1.30 - 2.45 pm)
WEDNESDAY3 rd July	Trilogy Physics Paper 1 1 hour 15 min (9.15 - 10.45 am)		Computer Science 1 hour 30 min (1.30 – 3.00 pm)
	Triple Physics Paper 1 1 hour 45 min (9.15 - 11.00 am)		GCSE PE 1 hour 30 min (1.30 - 3.00 pm)
			Classics - Myth and Religion 1 hour 30 min (1.30 - 3.00 pm)
Thursday 4 th July	English Language Paper 2 1 hour 45 min (9.15 - 11.00 am)		Computer Science/GCSE PE/Classics exam clash students (See student names below **) 1 hour 30 min (1.30 - 3.00 pm)
			Spanish Writing Foundation 1 hour 15 min (1.30 - 2.45 pm) Higher 1 hour 20 min (1.30 - 1.50 pm)
Friday 5th July	Maths Paper 3 Calculator 1 hour 30 min (9.15 - 10.45 am)		

^{**} Dylan Cutcliffe – Classics and Computer Science (to do Computer Science on Thursday pm)

Fletcher Smith – Classics and Computer Science (to do Computer Science on Thursday pm)

Archie Danks – Computer Science and PE (to do Computer Science on Thursday pm)

Ella Stockton – Computer Science and PE (to do Computer Science on Thursday pm)

Ashton Kennedy – Classics and PE (to do PE on Thursday pm)

Freddie Beasley – Classics and PE (to do PE on Thursday pm)